De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn terug.

De jongens kregen een pakket vol met speelgoed van de Turtles om te testen.

Dat hebben zij uitvoerig gedaan en hieronder vind je hun maar ook mijn mening over de verschillende items.

De Turtles zijn terug.

Augustus 2023 is de allernieuwste Teenage Mutant Ninja Turtles film in de bioscopen verschenen.

Turtles, Baddie Mutanten, pizza en martial arts zijn gegarandeerde bekende factoren in deze nieuwe film.

Speelgoeddistrubuteur Boti introduceerde de officiele Teenage Mutant Ninja Turtles speelgoedlijn die bij de film hoort.

 

De jongens ontvingen een geweldig pakket vol met items uit die nieuwe speelgoedlijn.

We hadden hier in huis al wel wat Turtles, sommige al vrij oud omdat ze nog van Djimon zijn geweest en enkele die van Joshua zijn geweest. Blijkbaar is het bij al mijn jongens rond dezelfde leeftijd in geweest.

Wat direct opvalt is dat de kwaliteit net als bij de oude exemplaren hier in huis meer dan goed is.

Wel is er een groot verschil in de items. Deze nieuwe kunnen veel meer.

 

In de doos zit een buis waarbij ik niet direct doorheb wat het is maar de jongens zien het direct. Het is een buis gevuld met slijm. Nou heb ik een hekel aan slijm dus dat beïnvloed mijn mening erover absoluut maar de jongens vinden het geweldig. De buizen zijn verkrijgbaar met diverse kleuren slijm, rood, groen en blauw. In de buis zit ook een mini turtle. 

Het slijm is makkelijk terug te doen in de buis en plakt niet aan dingen vast waardoor er niets achterblijft. De jongens hebben er inmiddels allerlei verschillende spelletjes mee bedacht. Slijm en ik gaan geen vrienden worden maar als het dan toch in huis komt , dan is deze perfect.

 

Er zitten ook vilten maskers in en het daarbij behorende zwaard van de desbetreffende ninja turtles. Verkleden gebeurt hier volop. Van wapens ben ik minder fan maar we hebben de afspraak gemaakt dat er niemand mee geraakt mag worden en dat gaat tot nu toe super. Ze spelen vooral het spel waarbij zij de caravan (we hebben een speelcaravan in de tuin staan) verdedigen tegen de slechteriken.

 

Er is dit keer bij het speelgoed ook een ruime keuze in actiepoppen die de slechteriken vertegenwoordigen, een echte aanvulling als je het mij vraagt want daardoor zijn er nog veel meer verhaallijnen te bedenken die ze kunnen naspelen. De figuren hebben allemaal kleine attributen zoals een mes of een zwaard. Alles is zeer stevig en van goede kwaliteit maar door de kleine onderdelen niet geschikt voor de allerjongste.

 

De Turtles waren misschien een tijdje op de achtergrond maar verdwenen waren ze nooit. Met alle nieuwe items die er verkrijgbaar zijn en die wij hebben mogen testen, laten ze zien dat ze helemaal van deze tijd zijn en voor ouderwets speelplezier zorgen.

Wat ons betreft echte aanraders voor de kinderen die van stoer fantasiespel houden.

 

Je koopt de items o.a. bij Bol.com

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0