Paw Patrol Grand Prix voor de Nintendo Switch.

Paw Patrol wie kent de pups niet.

Van de populaire hondjes zijn niet alleen auto's, knuffels, rugzakken, knutselspullen, kleding enz enz verkrijgbaar maar ook een nieuw spel voor de Nintendo Switch.

Wij mochten hem uitproberen en laten je graag weten wat wij ervan vonden.

Grand Prix Paw Patrol voor de Nintendo Switch, aanrader of niet!

Outright Games, een van de meest vooraanstaande producenten van kindvriendelijk, interactief entertainment wereldwijd, heeft in samenwerking met Paramount Consumer Products, Nickelodeon en Spin Master Ltd, een toonaangevend kinderspeelgoed- en entertainmentbedrijf en de makers van Paw Patrol een nieuwe game op de markt gebracht; Paw Patrol: Grand Prix.

 

Dit is het eerste kart-race en Paw Patrol-game ooit die geschikt is voor vier personen.

Het spel laat je door de diverse locaties uit de super populaire tv-serie scheuren waarbij je de Pup Cup probeert te winnen.

Je baant je een weg door 11 verschillende circuits in Adventure Bay, Jake's Snowboarding Resort, de jungle enz.

Wie is de snelste racer?

Pas op voor Mayor Humdinger in zijn zappelin. MAyor Humdinger is klaar om chaos op het circuit te veroorzaken.

 

Paw Patrol: Grand Prix is niet alleen de eerste Paw Patrol kart-racer maar ook de eerste multiplayer game die tot 4 spelers tegelijk kan samenspelen op hetzelfde scherm. 

Probeer kampioen te worden door power-ups en boosts zoals waterballonnen, sneeuwballen en confettibommen te gebruiken.

De meer geoefende speler kan zijn vaardigheden testen op een hogere moeilijkheidsgraad, terwijl jongere spelers makkelijke besturingen kunnen gebruiken met auto-versnelling om hen naar de finish te helpen.

 

Paw Patrol: Grand Prix is verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X S en Steam.

Als het spel begint heet Ryder je welkom. Hij begeleidt je door alle mogelijkheden en geeft je uitleg waar het nodig is.

 Je kunt bijvoorbeeld voor een race kiezen. De moeilijkheidsgraad is per race in te stellen, zodat het spel voor iedereen goed te doen is. Wij spelen het op de stand normaal. Ook de peuter kan het spel op dit niveau uitstekend spelen terwijl hij nog geen andere spelervaring had.

Het verschil in de niveaus zit vooral in de snelheid en het niveau dat de andere tegenspelers (de switch zelf) heeft.

Tijdens het spel kan je hondenkoekjes verzamelen daarmee ontgrendel je obstakels die je kunt inzetten om het je tegenstander moeilijk te maken.

Bij de categorie avontuur race met de pup. Iedere pup heeft zijn eigen 'ding' dat hij in kan zetten zo kan Rocky bladerhopen plaatsen zodat de andere racers vast komen te zitten en kan Marshall waterballonnen gooien. 

 

Het spel heeft echt een verhaal waarin je op Paw Patrol missie gaat, super leuk voor de kleine fans maar het spel is ook zeker leuk om te spelen voor grotere kinderen. Het grote voordeel daarbij is dat je zelf de moeilijkheidsgraad kan bepalen.

Het spel biedt voldoende afwisseling en uitdaging. 

De beelden zijn erg herkenbaar en dat draagt zeker bij aan de spelbeleving voor jonge kinderen.

Vanaf een jaar of drie tot 8 jaar is dit spel echt een aanrader!

 

Je koopt het o.a. hier.

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0