Review: Slide Stars voor de PS4.

Laatst stond de postbode voor de deur met een groot pakket. Ik had niets besteld dus verrast nam ik het aan.

Het bleek een cadeau te zijn van een pr bureau, een nieuwe game voor de PS4, een gigantische opblaasflamingo, een zonnebril en slippers. Een cadeau waar de jongens dolblij mee waren want gamen vinden ze maar wat leuk en over dit spel hadden ze al het een en ander gehoord.

Slide Stars, op avontuur met Freek Vonk.

Slide Stars, Freek Vonk
Review Slide Stars

De stemming zat er door de grote opblaasflamingo, de slippers en de zonnebril direct in. Klaar om het avontuur aan te gaan.

 

Slide Stars is het eerste water-, race- en platformavontuur, waarin je in de huid kunt kruipen van meer dan 20 van 's werelds grootste social media sterren!

Voor Nederland zijn het prof. dr. Freek Vonk en Milan Knol die exclusief deelnemen aan dit avontuur!

Spelers kunnen hun favoriete ster kiezen, een voertuig om alle hindernissen te nemen en sjezen daarna over de uitdagende waterglijbanen.

Glij, spring en balanceer langs waanzinnige tracks en overwin extreme obstakels.

Ben jij klaar voor dit onvergetelijke waterglijbaan-avontuur?

Het spel is te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch, zowel digitaal als in retail.

 

Ze installeren het spel en dan kan het gamen beginnen.

Ik zelf heb nog even mijn vraagtekens want afgezien van Milan Knol en prof. dr. Freek Vonk zeggen de andere namen van de social media sterren hun en mij totaal niets. Gelukkig blijkt herkenning van deze personen ook totaal niet nodig voor de spelbeleving.

Er kan niet gestart worden met Freek Vonk, iets wat de jongste wel gehoopt had. Eerst moeten er punten verzameld worden. Dit blijkt al snel te lukken.

 

Naarmate het spel vordert worden de parcoursen die afgelegd moeten worden uitdagender.

Je kunt het spel prima alleen spelen maar ook tegen elkaar.

Normaal hebben de meiden hier in huis niet heel veel interesse in de PlayStation maar bij dit spel komen ze regelmatig even kijken en spelen uiteindelijk ook mee.

De jongens vinden het een super leuk spel maar hebben wel enig commentaar. Zo vinden ze het niet duidelijk wat nu echt het einde is van het spel en vinden ze dat ze het veel te snel konden uitspelen.

Toch maakt het feit dat ze het snel uitgespeeld hadden niet uit voor hun fanatisme. Het is een spel dat hier regelmatig erbij wordt gepakt en zeker een aanrader is voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

 

Je shopt het spel oa. bij Bol.com en Wehkamp.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0