Wild & Free met Skurk

Skurk, jongenskleding, review, kinderkleding, review.
Wild&Free met Skurk.

Een nieuw seizoen staat voor de deur en ondanks dat de zon zich deze week nog even goed laat zien (en wij daar nog heerlijk van genieten) heb ik al wel de nodige nieuwe items voor de herfst en winter klaar hangen in de kasten van de kinderen.

 

Regelmatig krijg ik berichtjes en reacties van mensen dat het zo veel makkelijker is om leuke kleding voor meisjes te kopen dan voor jongens.

Het klopt natuurlijk dat je voor meiden meer kanten op kan maar ik ben van mening dat zeker de laatste jaren er steeds meer leuke kleding voor jongens verkrijgbaar is.

 

Een van de merken die al bij mijn jongens in de kast hangt, is Skurk.

Een goed betaalbaar merk dat jongens-proof is.

Hoe vaak de jongens hier bedenken om in een boom te klimmen, "proberen" slootje te springen of kijken wie de langste sliding kan maken, is ontelbaar. En uiteraard doen ze dat met hun nieuwste sweater aan.

Inmiddels ben ik dan ook goed op de hoogte welk merk zich wel en welk merk zich niet goed houd na intensief gebruik. Skurk, is daar één van.

Met Skurk naar Canada.

Skurk, Vancouver, Jongenskleding.
Skurk

Dit seizoen neemt Skurk je mee naar Canada.

Het land van bergen, meren, wolven, ijshockey, elanden, lacrosse en skiën.

 

De kleuren die je terug ziet in de collectie zijn een warme donker groene kleur, die prachtig te combineren is met geel. 

Ook zwart, oranje, fel blauw, donkerblauw en grijs melange zie je veel terug.

 

De bekende sweatpants zijn er dit seizoen in zwart, donker blauw en donker groen.

 

Ik was op slag verliefd op de warme groene kleur, die uitstekend te combineren is met jeans, een zwarte sweatpants maar ook met een roestbruine broek. 

Jeremiah heeft het nog al snel warm, dus voor hem werd het een longsleeve maar wel met dezelfde print als dat Joshua de sweater heeft. Op de sweater wordt de ijshockey-print gecombineerd met een frisse streep.

 

Joshua is klein voor zijn leeftijd en soms is het dan best even zoeken naar stoere kleding die ook door de "grotere" jongens wordt gedragen.

Bij de sweater met Vancouver erop is dat meer dan gelukt.

Een heerlijke sportieve sweater die op koudere dagen ook leuk te combineren is met een spijkeroverhemd.

Dat de sweaters heel erg zacht van binnen zijn, is volgens de jongens minstens net zo belangrijk als het uiterlijk.

 

Skurk, jongenskleding, Kindermode, kinderkleding.
Skurk.

De sweater waar ik zelf direct verliefd op was is de grijze melange sweater met oranje opdruk, oranje capuchon en oranje stukje dat onder de sweater uitsteekt. 

Deze staat zo enorm leuk!

 

De jongens kozen zelf nog voor de all-over print. 

Joshua in een t-shirt variant en Jeremiah in een sweater variant.

De zwart-wit gestreepte boorden van de sweater geven het geheel een stoer uiterlijk.

 

Jeremiah is 119 cm lang en draagt van Skurk, maat 116/122. Hierbij heeft hij dan nog voldoende ruimte om de winter door te komen.

 

Joshua is 135 cm en draagt van Skurk maat 140/146. Hij zou ook nog maat 128/134 aan kunnen maar hij vind het zelf lekkerder zitten als het wat ruimer zit en ik houd daar persoonlijk ook van bij hem.

Je koopt Skurk in hun eigen webshop en bij diverse kindermodezaken.

Reactie schrijven

Commentaren: 0