Hoe staat het ervoor?

Zoals beloofd zal ik iedere maand inzicht geven in hoe het sparen voor de reis naar Amerika gaat, hierbij de eerste update waarbij ik direct van de gelegenheid gebruik wil maken om iedereen te bedanken voor de lieve berichtjes, de aankopen via de Bol.com-link, de bestelde puzzels enz. Super lief!

Zo gaat het sparen!

Het is de eerste maand dat ik een affiliate link heb geplaatst op zowel Instagram als op het blog. Het is echt hartverwarmend hoeveel mensen daar al gebruik van hebben gemaakt. Er staat op dit moment een bedrag van €220,61 open en er is een bedrag van €1,38 goedgekeurd.

Dat bedrag dat nog open staat kan een ander bedrag worden dat uitgekeerd zal gaan worden doordat er een gewacht wordt door Bol.com of er nog bestelde items geretourneerd worden. Iets wat uiteraard heel logisch is want alles blijft voor degene die bestelt via de link van Bol.com hetzelfde.

Daarmee zal ik direct ook de vaak gestelde vragen even beantwoorden. Het is dus absoluut zo dat je als koper niets merkt van het gebruik van een link. Je zult het vast en zeker al regelmatig ergens onbewust hebben gedaan. Doordat je bijv. op een link ergens hebt geklikt en later terug gaat naar die pagina om iets totaal anders aan te schaffen. De prijs, de levering, de garantie, de voorwaarden, alles blijft hetzelfde als je besteld via de link die vermeld staat op zowel Instagram als op het blog. Als het jullie namelijk iets zou kosten of als er dingen voor jullie zouden veranderen dan zou ik de link nooit delen. Juist het feit dat het iemand niets kost en zo toch onze pot groeit vind ik een mooi gegeven.

 

Ook voor de puzzels die besteld worden bij Pixum met de code CHARLOTTE-PUZZEL krijgen wij een kleine vergoeding. Ik heb inmiddels gehoord dat er al 14 puzzels met de code zijn besteld!

Met de code krijg je trouwens ook 15% korting en 2 blikjes Chocomel.

Wat de totale vergoeding zal zijn weet ik begin januari aangezien de actie tot 31 december loopt.

 

Daarnaast hebben we natuurlijk zelf flink gespaard al is dat deze maand iets minder doordat ik het erg druk heb gehad en daardoor minder tijd had om bijv. te verkopen via Vinted. Dat zal ik vanaf volgende week weer oppakken. Toch is er de eerste week nog voor €127,50 verkocht. De lege flessen waren weer een tijd opgespaard en brachten samen met de kratjes van de boodschappen €80 euro voor de pot op.

Samen met River heb ik een lijn gemaakt tot waar we moeten komen en iedere maand strepen we nu aan waar we zijn. Inmiddels zijn we op 1/4 van het benodigde bedrag.

 

Ik heb als doel om volgend jaar flink te kunnen sparen door te besparen en bewust om te gaan met geld. Niet dat we op een houtje gaan zitten bijten, het leven moet wel leuk blijven maar ik denk dat er nog heel veel mogelijk is. Ik weet dat heel veel mensen graag meer zouden willen doen met minder geld en ik ga jullie dan ook zeker meenemen in dit proces.

 

Over de andere dingen die op de planning staan voor volgend jaar hoop ik jullie snel meer te kunnen vertellen!

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0