Tygo & Vito, een super merk voor jongens.

Jongenskleding, Kindermode, Kinderkleding.
Tygo & Vito.

Een goed zittende spijkerbroek voor mezelf kopen vind ik al een hele opgave maar voor de twee kleinste jongens hier in huis vind ik het echt een drama.

 

Heb je een leuk model gevonden, staan ze er midden in, zit het niet lekker of zijn ze zo kapot.

Beide jongens hebben dunne benen en weinig bil. Nu hebben de meeste spijkerbroeken wel knoopsgatelastiek tegenwoordig maar dan nog zit het niet mooi als je dat helemaal to the max moet aansnoeren.

 

Per toeval kwam er een korte spijkerbroek van Tygo en Vito deze zomer in de kast van Jeremiah.

We hadden een afspraak maar moesten nog even wachten en benutten die tijd met het eten van een ijsje. Je raad het al, er zat meer ijs op zijn broek dan dat er naar binnen was gegaan. Ik ging snel een winkel in en kocht een zeer voordelig broekje wat een goede pasvorm leek te hebben.

Voor die tijd was ik eigenlijk helemaal niet bekend met het merk.

 

Dit broekje bleek perfect te zitten, super te blijven in de was en was dus ook nog eens goed geprijsd.

Nu de herfst voor de deur staat en de korte broeken naar de achterkant van de kast verdwijnen werd het tijd om lange broeken aan te gaan schaffen, want wat groeien die kinderen toch altijd in de zomervakantie.

Een nieuwe Tygo en Vito outfit.

Kinderkleding, Kindermode, Jeugdmode, Tygo & Vito, Jongenskleding. Kinderspijkerbroeken.
Tygo & Vito

Mijn oog viel direct op de donkerblauwe sweater met brede witte bies met daarop een tekstopdruk. De bies is afgezet met oranje.

Het is een sportieve trui die eindeloos gecombineerd kan worden.

Jeremiah is 1.20 cm lang en draagt van de sweater maat 122/128.

De sweater kost 29,99 euro. 

Sommige merken willen nog wel eens last hebben van doorlopen van donkerblauw naar wit. Ik kan na enkele malen wassen zeggen dat, dat bij deze sweater absoluut niet het geval is.

 

In plaats van een blauwe jeans ging ik dit keer voor een grijze wassing. De broek heeft dubbele stukken bij de knie. Knoopsgatelastiek en mooie kontzakken. Ik vind vooral de pasvorm erg mooi maar voor mijn zoons is het uiterlijk ook wel belangrijk maar het comfort telt voor hun nog veel zwaarder mee.

Deze spijkerbroek heeft stretch, is zacht en soepel maar wel geschikt voor echte actieve jongens.

Je kunt er goed in voetballen hebt ik mij laten inlichten door Jeremiah en ik kan je vertellen dan is een broek door de zware commissie gekomen.

 

Dit merk heeft mij echt positief weten te verrassen. Betaalbaar, goede pasvorm, goede kwaliteit en ook nog eens leuk om te zien. 

Hier gaat er zeker meer van Tygo & Vito in de kasten komen van de jongens.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0