Psssst, we hebben een nieuwtje!

Tijdens het gesprek met Natasja, (wat gisteren op het blog verscheen), sloot ik al af met de woorden dat ik vandaag met een leuk nieuwtje zou komen.

Terwijl we tijdens het interview, enigszins afweken en het kregen over wat ik nog verder in de toekomst wou doen, werd Natasja enthousiast en zei  "wat leuk, dat is precies wat er ontbreekt!".

Nu ben je uiteraard (tenminste dat hoop ik), nieuwsgierig wat mijn plannen dan zijn.

Helaas kan ik nog niet alles vertellen maar een van de grootste dingen is dat ik al heel lang vind dat er enorm veel te vinden is op internet als je gaat adopteren.

Naast dat je de verplichte VIA cursus moet doen, is er overal informatie te vinden over het hele proces.

Na thuiskomst is er eerst ook nog van alles te regelen en daarover kan je al een stuk moeilijkere dingen vinden op het internet. Daarna kan je nog tegen heel veel dingen aanlopen, zowel positief als negatief.

Hoe fijn zou het dan zijn, als je allerlei informatie gewoon op één pagina kunt vinden.

Zowel persoonlijke verhalen, als geschikte cadeautjes, een forum waar je over bepaalde onderwerpen kunt praten, boekentips, rootsreizen, video-interactie, omgang met biologische familie, zoektocht naar de familie enz.

Dit alles vraagt natuurlijk veel werk en daar ga ik vanaf nu niet meer alleen mee verder achter de schermen.

Natasja zal regelmatig aanschuiven. Daarnaast zal ze vaste gastblogger zijn op come on let's do this.

Mochten jullie onderwerpen hebben die jullie heel graag terug zien nu in een blog of straks op de adoptie website dan horen we het heel graag.

Wat er verder nog allemaal op stapel staat? Daar vertel ik je binnenkort heel graag meer over.

Ik kan wel alvast een klein tipje van de sluier oplichten door te vertellen dat fashion, shoppen, lekker eten en brandrepsearch woorden zijn die er helemaal bij thuis horen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0